— Bruiloft —

Een schitterende bruid, een bruidegom strak in pak, een mooie locatie en een overheerlijke taart. Allemaal elementen die jullie dag tot een hoogtepunt maken. Maar een bezoek aan de site van Dames van de Styling wijst op een vraag naar meer. Wat maakt jullie dag af? Een totaalplaatje, mooi gedekte tafels en een ceremonieruimte om van te dromen!

Werkwijze

  1. Het eerste contact: Telefonisch bespreken we de datum, locaties en verwachtingen.
  2. Face-to-face: Naar aanleiding van ons telefonisch contact maken we een afspraak. Bij voorkeur op de locatie maar mogelijk ook thuis. De afspraak staat in het teken van kennismaken. Samen bespreken we de al gemaakte plannen en gaan dieper in op de sfeer en thema’s. Ook zal ik mijn werkwijze verder toelichten en de eerste stappen van het concept toelichten.
  3. Achter de schermen: Uit alle informatie en details volgt een styling concept. Hierin wordt een moodboard, productoverzicht en kostenoverzicht gepresenteerd.
  4. Presentatie: Het styling concept wordt bij voorkeur gepresenteerd op locatie. Tijdens dit contact kunnen kleine aanpassingen worden doorgevoerd.
  5. Shopping: Alle producten worden verzameld, gekocht en/of gehuurd.
  6. D-Day: De locatie(s) worden gestyled.
  7. Afbouw: Opruimen en afvoeren van de producten en retourneren van gehuurde artikelen. Dit is in overleg met de locatie op de dag van het event of later.
  8. Contactmomentje: Samen spreken we een moment af om nog eens na te praten over de dag.

Styling concept

Prijsindicatie basis styling pakket in de echte Dames van de Styling stijl: € 850,-*
Eventuele extra handelingen kunnen in uurloon worden toegevoegd of in een totaalpakket op maat worden verwerkt. Per uur wordt een tarief van €45,- berekend.

Deze kostenindicatie is gebaseerd op:

Face-to-face afspraken2x 1,5 uur
Stylingconcept incl. moodboard, productoverzicht & prijsopgave4 à 6 uur
Shopping4 uur
Opbouw ceremonieruimte2 uur
Opbouw diner4 uur
Afbouw en retouren3 uur

* Prijswijziging aanstaande. Prijzen geldig voor orders uitgebracht tot 1 januari 2022.
* Incl. meerdere afspraken face-to-face thuis of op de locatie, het totale styling concept incl. moodboard en productoverzicht, het regelen van huur van materiaal, opbouwen op locatie en het afbouwen en retourneren van producten.
* Excl. huur van decoratiemateriaal en onder andere aanschaf van bloemen.
* Prijzen zijn incl. BTW.