— Bruiloft —

Een schitterende bruid, een bruidegom strak in pak, een mooie locatie en een overheerlijke taart. Allemaal elementen die jullie dag tot een hoogtepunt maken. Maar een bezoek aan de site van Dames van de Styling wijst op een vraag naar meer. Wat maakt jullie dag af? Een totaalplaatje, mooi gedekte tafels en een ceremonieruimte om van te dromen!

Werkwijze

  1. Het eerste contact: Telefonisch bespreken we de datum, locaties en verwachtingen.
  2. Face-to-face: Naar aanleiding van ons telefonisch contact maken we een afspraak. Bij voorkeur op de locatie maar mogelijk ook thuis. De afspraak staat in het teken van kennismaken. Samen bespreken we de al gemaakte plannen en gaan dieper in op de sfeer en thema’s. Ook zal ik mijn werkwijze verder toelichten en de eerste stappen van het concept toelichten.
  3. Achter de schermen: Uit alle informatie en details volgt een styling concept. Hierin wordt een moodboard, productoverzicht en kostenoverzicht gepresenteerd.
  4. Presentatie: Het styling concept wordt bij voorkeur gepresenteerd op locatie. Tijdens dit contact kunnen kleine aanpassingen worden doorgevoerd.
  5. Shopping: Alle producten worden verzameld, gekocht en/of gehuurd.
  6. D-Day: De locatie(s) worden gestyled.
  7. Afbouw: Opruimen en afvoeren van de producten en retourneren van gehuurde artikelen. Dit is in overleg met de locatie op de dag van het event of later.
  8. Contactmomentje: Samen spreken we een moment af om nog eens na te praten over de dag.

Stylingconcept

Voor het opzetten van het stylingconcept geldt een starttarief van €1.495,- incl. 21%BTW*. Dit tarief is excl. bloemen, materialen en transportkosten. 

Dit starttarief is gebaseerd op:

Meerdere face-to-face afspraken
Locatiebezoek
Stylingconcept op maat incl. moodboard en prijsopgave
Contact met leveranciers, locatie en ceremoniemeester
Voorbereidende werkzaamhedenà 12 uur
Opbouw op de dag van het evenementà 8 uur
Afbouw en retours materialen en verhuurà 5 uur

*Extra uren worden berekend met een uurloon van €55 per uur incl. BTW.