— De ceremoniemeester —

Ceremoniemeester, een eervolle taak die vaak is weggelegd voor goede vrienden of familie. Een taak die naast een grote eer ook veel verantwoording en tijd vraagt. Waarom je naasten ‘belasten’ met deze taak terwijl je juist wilt dat ook zij jullie mooiste dag volledig beleven? Dames van de Styling neemt deze taak graag uit handen en is ook in te huren als professioneel ceremoniemeester.

De ceremoniemeester is een fenomeen dat in Amerika vaak bestempeld wordt als de Weddingplanner.

Zo groots en Amerikaans hoef je niet te denken om de toegevoegde waarde van een professionele ceremoniemeester te snappen. Want wat is er nou fijner dan iemand die je zorgen uit handen neemt, samen met jullie de mooiste dag plant en tijdens de dag zorgt dat alles op rolletjes loopt?

Samen gaan we kijken naar jullie wensen en de mogelijkheden. In een ontmoetingsgesprek leren we elkaar beter kennen en gaan we dieper in op jullie verleden maar vooral ook op hoe jullie je toekomst samen willen starten. Wat jullie van een ceremoniemeester verwachten en welke mogelijkheden er zijn speelt in dit gesprek een grote rol.

Naar aanleiding van dit gesprek maak ik een prijsindicatie gebaseerd op jullie wensen met daarbij een stappenplan.