Werkwijze

Omdat Dames van de Styling werkt met unieke styling concepten starten we altijd met een kennismakingsgesprek. In dit gesprek van 1,5 a 2 uur gaan we meteen de diepte in. Natuurlijk bespreken we jullie wensen en eisen, maar ook het budget zal een rol spelen in dit gesprek. Aan de hand van een vragenlijst en sfeerbeelden gaan we dieper in op jullie stijl en wens voor de grote dag. Aan het eind van dit gesprek hebben we elkaar beter leren kennen, weten we of de klik er is en geeft Dames van de Styling een prijsindicatie af.

Jullie geven n.a.v. dit gesprek en de prijsindicatie akkoord aan Dames van de Styling! Nu start het creatieve proces en zal jullie styling concept worden ontwikkeld. Een styling concept bestaat onder andere uit een moodboard en kleurenkaart. Hieruit krijgen jullie een goed gevoel van de sfeer op jullie bruiloft. Deze twee zullen dan ook de houvast zijn bij het shoppen naar alle styling materialen. Een maand voor jullie trouwdag zal jullie styling concept compleet zijn, en lopen we gezamenlijk het gehele plaatje door op de trouwlocatie.

Op de trouwdag zelf is Dames van de Styling al vroeg aanwezig om alle materialen en bloemen uit te laden en naar de juiste locaties te brengen. Hierna kan er worden gestart met de opbouw van alle verschillende ruimtes. Het mooiste moment is natuurlijk om de styling in gebruik te zien! Geheel afhankelijk van de trouwlocatie zal de styling nog dezelfde dag of een dag later worden afgebroken en weer worden geretourneerd.

Prijsindicatie

Omdat ieder styling concept uniek is werkt Dames van de Styling niet met pakketprijzen. Wel wordt er gewerkt met een starttarief. Starttarief €1895,- incl. 21% BTW

Binnen dit starttarief vallen:
Kennismakingsgesprek 1,5 a 2 uur

  • Ontwerp uniek styling concept incl. moodboard, kleurenschema, shoppinglist en bloemenschema
  • Locatiebezoek met bruidspaar
  • Contact met locatie en mede leveranciers
  • Shopping & voorbereiding (15 uur)
  • Realisatie op locatie (10 uur)
  • Afbouw en retours (5 uur)
    Extra uren worden doorberekend met een uurtarief van €65,- per uur incl. 21% BTW.
Meer informatie